image

Inschrijven

Zit jij in Groep 8? Heb jij het (voorlopige) schooladvies al gekregen van je basisschool? Is dit kbl of mavo of misschien zit je tussen mavo/havo in?

Lees verder

Wat leuk dat je wilt komen naar PT010 - De Palmentuin voor Theater!  

Ben jij ook langs geweest op een van de open dagen, zie jij onze school helemaal zitten maar heb je je nog niet kunnen inschrijven?

Gelukkig kan het nog!
Lees snel verder:

School tijdelijk dicht, toch inschrijven

Zoals alle VO-scholen in ons land blijft ook onze school (voorlopig) gesloten tot 2 juni, in verband met het coronavirus. Er wordt niet fysiek les gegeven, wel krijgen leerlingen zoveel mogelijk les op afstand. Vanaf 7 mei draait op PT010- De Palmentuin voor Theater een online lesrooster in Teams.

Er kan toch ingeschreven worden.

Wil jij je inschrijven? Vraag dan je ouders/verzorgers een mail te sturen (of doe het zelf en laat het je ouders/verzorgers weten) naar: pt010@lmc-vo.nl met het verzoek om in te schrijven. Graag vermelden: naam leerling; basisschool; het 06-nummer van je ouder/verzorger en je schooladvies. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op met je ouders/verzorgers om een afspraak te maken. Natuurlijk verwachten we dat jij zelf ook bij dat gesprek aanwezig bent.

In het gesprek houden wij rekening met de geldende maatregelen: zo schudden wij bijvoorbeeld even geen handen. Ook houden we minstens anderhalve meter afstand tot elkaar. Op die manier zijn we goed bezig. En, intussen weet iedereen het: wie hoest/niest/koorts heeft of zich niet lekker voelt, blijft thuis. Ben je zelf en je ouder(s)/verzorger(s) klachtenvrij: dan ben je van harte welkom!

Het is ook mogelijk een telefonische inschrijving te doen. Ook daarvoor hebben we eerst een email van jou of je ouder/verzorger nodig, met de volgende gegevens: naam leerling; basisschool; het 06-nummer van je ouder/verzorger en je schooladvies. De medewerker die dan telefonisch contact opneemt, bespreekt verder de te nemen stappen. 

Zodra de school weer open is, geldt onderstaande tekst.

Vanaf heden kun je een aanmeldpakket downloaden via de website of ophalen op school. Er is eventueel hulp vanuit school bij het invullen van het aanmeldpakket. Vergeet niet de unieke code vermeld op het adviesformulier van de basisschool mee te nemen en je paspoort of ID.

Voor een voorlopige aanmelding heb je nodig:

1. Een basisschooladvies: kbl, of kbl/gl, of kbl/mavo, of gemengde leerweg, gl/mavo, mavo.

2. Een (ingevuld) aanmeldpakket. 

Na je voorlopige aanmelding word je samen met je ouders uitgenodigd voor een intakegesprek. Tevens zal er, als je definitief bent aangenomen, nog een testdag worden gepland, zodat we je de juiste zorg kunnen aanbieden.

De voorlopige aanmeldingen worden besproken in de intakecommissie. De intakecommissie neemt een beslissing over de aanname.

 

Zij-instroom
Voor het aanmelden van zij-instroom voor klas 2, 3, 4 kun je contact opnemen met Marijke de Man (mdeman@lmc-vo.nl) (010-4824966)

 

Met eventuele vragen kun je terecht bij:

Marijke de Man, coördinator leerlingzaken        (mdeman@lmc-vo.nl)

Betty van der Lans, ondersteuningscoördinator (bvanderlans@lmc-vo.nl).