image

OnderwijsOp deze pagina vind je algemene info over ons onderwijs en een link naar de brochure. Meer weten over wat 'On Stage' en 'Off Stage' inhoudt? Klik hier.

Lees verder

Ben jij dol op Dans, theater en Entertainment? Zou je graag je creatieve talenten verder willen ontwikkelen? Lijkt het jou interessant om te leren wat er allemaal achter de schermen gebeurt? Dan is PT010 - De Palmentuin voor Dans en Theater dé school voor jou! De Palmentuin voor Dans en Theater start in augustus de specialisatie Dans/Theater/Entertainment, zowel op vmbo kader als mavo-niveau. In het eerste leerjaar krijg je wekelijks vijf klokuren een programma met allerlei onderwerpen die met theater te maken hebben.

Je hebt daarbij de keuze tussen een On Stage en een Off Stage programma.

Leerlingen kunnen zich al langer specialiseren in zang, dans en spel. Na de zomervakantie in 2020 starten er dus óók klassen met vakken als decorbouw, grime, kostuumontwerp, licht- en geluidstechniek en catering. Onmisbare zaken die een voorstelling of evenement mogelijk maken. Dus als jij wilt schitteren in de spotlights, zul jij je helemaal thuis voelen bij ons op school. Maar ook als je passie juist áchter het podium ligt, kun je bij ons alle kanten op.

En dat alles zowel op kader- als op mavo niveau. 

En welke richting je ook kiest: jij profiteert volop van onze nauwe samenwerking met professionele partners zoals MT010 - De Mavo voor Theater, het Jeugdtheater Hofplein en het vlakbij gelegen theater Islemunda, Podium van IJsselmonde. Tot slot word je gedurende je hele schoolcarrière ondersteund door onze Dalton aanpak. Zo ontwikkel jij je bij ons op school op een prettige manier, stapje voor stapje voor op de overstap naar een mbo-opleiding die bij jou past.

 

Brochure

Klik op de afbeelding om de brochure te downloaden:


Artikel

Op 10 december jl. verscheen een mooi artikel over onze school in het AD / Rotterdams Dagblad. Klik op de afbeelding om het artikel te openen: