image

On Stage en Off Stage

Lees op deze pagina over de On Stage en Off Stage vakken. Of klik hier voor meer info over het Dalton onderwijs.

Lees verder

Heb jij belangstelling voor ‘On Stage’?

Bij On Stage draait het lesprogramma echt om optreden zoals spel, zang en dans. Wil je graag in de schijnwerpers staan op het podium, dan is dit echt iets voor jou. Lekker om op school bezig te zijn met onderdelen waar je belangstelling voor hebt en die je in je vrije tijd ook graag doet. Samen met anderen zorgen dat je deze kunt uitproberen, je verder ontwikkelen en je grenzen durven te verleggen. In deze lessen wordt veel aandacht gegeven aan allerlei nieuwe vormen van theater. Denk daarbij aan Spoken Word, Hiphop, Rap en Urban Performer. Echt iets voor jou als je passie ligt bij entertainment!

Heb jij belangstelling voor ‘Off Stage’?

Ligt jouw interesse achter het podium, dan biedt PT010- De Palmentuin voor Theater ook mogelijkheden. Off Stage gebeurt er ontzettend veel. Denk daarbij aan beroepen als: 

  • Licht- en Geluidstechnicus
  • Grimeur & Kapper
  • Multimediapresentaties maken voor pr-doeleinden
  • Vormgever (decors ontwerpen en maken, kostuumontwerper)
  • Event Producer (organiseren van evenementen)
  • Gastheer of gastvrouw in de horeca (maaltijden verzorgen, facilitaire dienstverlening)

 

Eigentijds, uitdagend en uniek

Zoals je ziet, zit het verschil 'm er vooral in of je in of achter de schijnwerpers staat. Bij On Stage draait het lesprogramma echt om optreden. Theater, dans, zang en muziek. De lessen worden ontwikkeld en grotendeels verzorgd door vakdocenten van Jeugdtheater Hofplein. Daarnaast werken we nauw samen met het nabijgelegen theater/cultureel centrum Islemunda, podium van IJsselmonde. Het onderwijsprogramma van PT010- De Palmentuin voor Theater is eigentijds, uitdagend en uniek in Rotterdam-Zuid. Het is natuurlijk fantastisch om van zowel gerenommeerde vakdocenten als van jonge en beginnende artiesten les te krijgen. En óók als je passie niet op, maar juist achter het podium ligt, zul jij je helemaal thuis voelen op deze school. Zo kun jij aan de slag met superleuke dingen zoals je hierboven kunt lezen. Van decors maken tot bezig zijn met licht en geluid.

Wij helpen jou om in vier jaar een goed beeld te krijgen van je talenten en mogelijkheden. En na deze geweldige tijd bij ons op school, kun jij na het behalen van je diploma, doorstromen naar een mbo-opleiding die bij jou past.

Ben je benieuwd naar de school en het onderwijsprogramma?

Kom dan naar de open dag. Klik hier voor meer info. Je kunt natuurlijk ook een afspraak maken op school. Klik hier voor onze contactgegevens.

Bekijk voor meer informatie over PT010  het artikel uit de onderwijskrant